НАДА у Пожаревцу- Да живимо нормално!

03. фебруар 2022.
НАДА у Пожаревцу- Да живимо нормално!

Српска коалиција НАДА коју чине ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана представила је свој програм за Србију и свог председничког кандидата, др Милоша Јовановића у Пожаревцу где је истакла да је Србији поред промене политичког система, убијања партијске државе, потребна идентитетска раван која ће нас историјски заокружити као народ.

„Србија заслужује председника који ће умети да сабира народ и грађане око општег и националног интереса, а не председника који ће да дели своје грађане што се данас догађа свакодневно. Поред овога, желимо председника који ће омогућити да Србија продише, да могућности и права буду једнаки за све“, изјавио је кандидат за председника Републике Србије Српске коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Борба у изборној кампањи ће бити неравноправна, многи наши политички противници ће имати више средстава, много више медијског простора, али им фали оно што ми имамо- српство и искрену жељу да направимо од ове земље нешто да она сија. Ми смо коалиција која озбиљно промишља визију наше државе и нашег народа“, изјавио је председник ПОКС-а и један од лидера Српске коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.