Коалиција НАДА се појачала са четири патриотска удружења грађана

НАДА
25. август 2021.
Коалиција НАДА се појачала са четири патриотска удружења грађана

Коалицији НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 19 удружења грађана, покрета и странака данас су приступила још четири удружења: «Српска народна обнова» из Београда, «Воја Танкосић» из Ваљева, «Горан Дачић- за родна села наше општине» из Малог Црнића и «Традиција српског народа» из Шапца.

На заједничком састанку, представници ПОКС и ДСС су се захвалили овим патриотским удружењима на подршци и том приликом истакли да је пред нама врло тежак период када ће се појачати притисци запада на Србију да призна лажну државу Косово и да морамо бити јединствени и показати чврстину да прихватамо само силу закона, али не и закон силе.

Један од приоритета наше коалиције је одбрана српских националних интереса на Косову и Метохији, Републици Српској, Црној Гори и свуда где Срби живе, на основу важећих и обавезујућих правних докумената унутрашњег и међународног права, Устава Републике Србије, Резолуције 1244 Савета безбедности УН и Дејтонског споразума чији је Република Србија гарант и потписник.

Коалиција НАДА позива све патриотске организације, странке и удружења који деле наше вредности и уверења да нам се придруже и заједно изађу на предстојеће парламентарне изборе и имају заједничког кандидата за председника Србије.

Од јавних личности коалицују НАДА су до сада подржали и академик Матија Бећковић, песник Благоје Баковић, комадант одбране Кошара, пуковник Љубинко Ђурковић и глумица Ана Сакић.

 

 

25.8.2021.