НАДА парламентарна у Мионици

НАДА
18. октобар 2021.
НАДА парламентарна у Мионици

Српска коалиција НАДА коју чини ПОКС и ДСС, учествовала је на локалним изборима у Мионици и Неготину.

На основу обрађених 90 одсто података са бирачких места у Мионици, коалиција НАДА ЗА МИОНИЦУ освојила је 5 одсто гласова и постала парламентарна у локалној скупштини.

На изборима у Неготину није прешла цензус.

"За нас избори у Мионици и Неготину нису били неважни, јер је за нас кампања увелико почела и обилазимо целу Србију. Очекиван је био резултат за нас да ћемо у Мионици прећи цензус, а у Неготину не, јер смо имали врло млад одбор.Протекли избори у Косјерићу где смо освојили 8 одсто, Мионици 5 и у Зајечару око 3 и Неготину, показали су јасно да српска коалиција НАДА има међу бирачким телом деснице и десног центра најубедљивију подршку" - изјавио је кандидат за председника Србије и председник ДСС, др Милош Јовановић.

"Задовољни смо изборним резултатима, имајући у виду да су ове две општине јако упориште владајућих странака. Драго ми је да су се монархисти одазвали нашем позиву да подрже коалицију НАДА и да смо збирно на последњим изборима у четири општине и града освојили треће место" - изјавио је председник ПОКС, Жика Гојковић.