Српска коалиција НАДА предала изборну листу

НАДА
19. фебруар 2022.
Српска коалиција НАДА предала изборну листу

Српска коалиција НАДА коју чини ПОКС Војислава Михаиловића, ДСС и 25 удружења грађана предала је ноћас своју изборну листу од 250 кандидата за посланике у Скупштини Србије подржану са 12000 потписа грађана. Изборна листа ће се звати ДР МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ – НАДА ЗА СРБИЈУ – Српска коалиција НАДА – Национално демократска алтернатива – Демократска странка Србије (ДСС) – За Краљевину Србију (МОНАРХИСТИ) – Војислав Михаиловић.

Први на листи кандидата за посланике ће бити генерал Божидар Делић као нестраначка личност, а други и трећи ће бити Војислав Михаиловић и др Милош Јовановић. На листи ће бити и командант одбране Кошара, пуковник Љубинко Ђурковић, декан Правног факултета Универзитета у Новом Саду, др Бранислав Ристивојевић, као и 7 доктора наука, 16 магистара и мастера и 77 факултетски образованих људи.

„Захваљујем се нашем заједничком кандидату за председника Србије, др Милошу Јовановићу што ме је позвао на чело листе Српске коалиције НАДА. То је јасна порука о програму наше коалиције који се односи на Косово и Метохију, као и нашег противљења приступању НАТО пакту, односно за војну неутралност Србије. Приоритет ће ми бити борба у Скупштини Србије за бољи статус бораца ратова деведесетих. Убеђен сам да ћу у томе успети јер ни једну битку нисам изгубио, па нећу ни ову” – изјавио је генерал Божидар Делић, први на листи кандидата за посланике коалиције НАДА.