Др Милош Јовановић предао први кандидатуру за председника Србије

05. март 2022.
Др Милош Јовановић предао први кандидатуру за председника Србије

Српска коалиција НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана предала је прва РИКу кандидатуру за председника др Милоша Јовановића.

"Предали смо председничку кандидатуру најобразованијег политичара који се кандидује после Другог светског рата. У времену неморала и свеопште поплаве лажних диплома, кандидовање двоструког доктора наука са Париске Сорбоне, професора БУ, полиглоте и часног патриоте делује као својеврсни празник на овим изборима. И сигурни смо да ће то препознати и сви бирачи Србије и дати глас да коначно почнемо живети нормално, а да на чело најважнијих институција дођу најбољи. ПОКС је подржао Милоша Јовановића за председника између осталог и јер ће са те позиције отворити питање државног уређења, да ли ће се обновити Краљевина Србија или ће остати република" - изјавио је један од лидера коалиције НАДА и председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

"Подржао сам кандидатуру доктора Милоша Јовановића за председника Србије јер је доследан у свом патриотизму и јер сам сигуран да никада и ни под којим условима неће издати српске националне интересе" - изјавио је први на листи коалиције НАДА, генерал Божидар Делић и лидер покрета "Нема назад, иза је Србија".