Јовановић: Апсолутно сам против лудила званог парада поноса

31. август 2022.
Јовановић: Апсолутно сам против лудила званог парада поноса

Ко шта ради у своја четири зида је приватна ствар, парадирање није приватна ствар. Наметањем једне идеологије сада представља изговор за толеранцију, па онда иду захтеви за истополним браковима, па усвајање деце за истополне парове што је потпуна разградња концепта породице, природног поретка.

Тиме се заправо доводи до тога да се негира крвно сродство, као производ западне неолибералне меркантилистчке цивилизације, а то је индивидуализам. Немам права да ако не могу да имам дете, зато што сам здрав, али сам хомосексуалац, па ми природа то не да, ми се волимо али то не можемо, па ћу сада од друштва да тражим као мањина да ми да право на дете да могу да усвајам. О чему ми причамо? Које друштво почива на таквој тиранији мањине, при том мањина која обесмишљава и разграђује цивилизацијске моделе друштва, крвно сродство.

При том, немам проблем када неки хомосексуални пар живи заједно па се овом другом нешто деси, да овај други партнер може да наследи, али се тај проблем не решава тако што се не измишља нова категорија истополне заједнице, јер оног момента када се направи та категорија, везиваће се све већа и већа права, већ се то решава у оквиру постојећег законодавства.