Сарић: СНС манипулише информацијама

14. фебруар 2023.
Сарић: СНС манипулише информацијама

Изјава Дарка Глишића председника Извршног одбора СНС-а, у вези преласка градског одборника из Новог ДСС-а у СНС је неистина и дезинформација.

Тачно је да је ''прелетач'' Вук Станић изабран на листи Нада за Београд одмах након конституисања Скупштине града Београда пре годину дана и у градској скупштини града Београда је наступао као самостални одборник све до данашњег дана.

Ми смо сигурни да господин Глишић који спомиње антидржавно понашање не зна очигледно ни шта значи државано понашање јер да зна никада не би дозволио да се одборничка група у овом случају владајућа СНС у граду Београду проширује са одборницима који су прелетачи и који су изабрани на другим изборним листама.

Та појава умногоме урушава и демократију и политички систем у нашој земљи. Ми из Новог ДСС и коалиције Нада за Београд никада нећемо примати одборнике са других изборних  листа јер поштујемо глас и изборну вољу сваког грађанина у овом граду.

Да закључим на крају, у томе је огромна разлика између нас у Новом ДСС и СНС.Чега се паметан стиди тиме се појединци поносе.