Спремни смо за изборе, сваки дан власти СНС је дан штете за Србију

06. септембар 2023.
Спремни смо за изборе, сваки дан власти СНС је дан штете за Србију

КРУШЕВАЦ – Нови ДСС је спреман за изборе, на којима Српска напредна странка треба да оде са власти јер је сваки дан њихове владавине дан штете за Србију, изјавио је председник Новог ДСС-а Милош Јовановић.

Јовановић је са сарадницима данас обишао Блаце и Крушевац, где је разговарао са грађанима, истакавши да је важно да СНС сиђе са власти, јер је, како је навео „силеџијско понашање, медијски простаклук и тлачење сопственог народа које спроводи власт - прешло све границе“.

„Спремни смо и радујемо се изборима, почели смо кампању 1. септембра. Ми смо главни непријатељи СНС-у и зато ћемо бити још енергичнији и обићи ћемо целу Србију“, рекао је лидер Нове Демократске странке Србије.

Он је оценио да су он и Нови ДСС забрањени на телевизијама са националним фреквенцијама.

„Ја, као неко ко је освојио скоро 6 одсто гласова на председничким изборима, нисам за годину и по дана добио ниједан позив за телевизије са националним фреквенцијама – Пинк, Хепи, Прва, Б92. Као и на ТВ Курир. Суштински смо забрањени, и то су њихова правила игре, кукавичка Вучићева правила игре“, казао је Јовановић.

Према његовим речима, након Вучићевог усменог прихватања француско-немачког такозваног предлога споразума, јасно је да СНС мора што пре да оде са власти.

„Спремни смо да понесемо одговорност. Људи нас воле, осећају искреност и енергију и жељу да се поправи стање у земљи и да Србија засија“, закључио је Милош Јовановић.