Владимир Штимац постао део тима НАДА за Београд!

03. новембар 2023.
Владимир Штимац постао део тима НАДА за Београд!

У политику сам ушао јер желим да се чује глас народа, то је ствар на коју ћу се највише фокусирати и зато сам одлучио да станем уз Милоша Јовановића и листу НАДА за Београд и НАДА за Србију, јер мислим да су нам се идеали поклопили, изјавио је данас некадашњи кошаркашки репрезентативац кошарци Владимир Штимац.

Он је новинарима рекао да ће се на листи појавити као нестраначка личност и да је спреман да „да своје име за Београд, ако ће граду бити сутра боље“.

Штимац је рекао да му је лични циљ да се посвети омладини и унапреди спорт у Београду, јер су то темељи бољег друштва.

Он је навео да је много година посветио хуманитарном раду и да то искуство жели да преточи својим политичким ангажманом.

Председник Нове Демократске странке Србије Милош Јовановић навео је да је Србија ушла у „врло прљаву“ предизборну кампнају и да му је због тога посебно драго да добри људи и спортисти који су се доказали улазе у кампању.

Јовановић је истакао да му је част што се Штимац нашао на листи коалиције НАДА и нагласио да ће кошаркаш „сасвим сигурно бити одборник у Скупштини Београда“, што ће му дати могућност буде „на разним функцијама“.