Предата изборна листа!

06. новембар 2023.
Предата изборна листа!

Српска коалиција Нада, коју чине Нова Демократска странка Србије (ДСС) и Покрет за обнову краљевине Србије (ПОКС), предала је данас изборну листу Републичкој изборној комисији (РИК) са нешто више од 11.000 потписа подршке грађана.

“У ове изборе идемо са великим оптимизмом и свешћу да ствари морају да се мањају”, рекао је новинарима председник Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) Милош Јовановић, први на листи те коалиције.

Он је нагласио да никад у својој историји Србија није била “прћија једног човека” као што је данас и да зато та коалиција каже да су промене неопходне.

“Наша коалиција има темељан програм. Залажемо се за децентрализацију и промену овог катастрофалног економског модела на коме инсистира владајућа структура”, нагласио је Јовановић.

Он је додао да коалиција Нада зна како да те промене спроведе у дело.

“Наша озбиљност и квалитет програма сигурно ће допринети смени овог режима”, истакао је Јовановић.

Лидер ПОКС-а Војислав Михаиловић рекао је да није случајно да се листа ове коалиције зове “Промене сад”.

“Ова власт није постигла успех ни у једном сегменту живота, осим на телевизијама са националном фреквенцијом које нам ствари представљају као да живимо у Шведској”, истакао је Михаиловић.

Он је додао да коалиција Нада има стабилно бирачко тело о чему сведоче и брзо прикупљени потписи за изборну листу.

“То, као и наша озбиљност и темељан програм који имамо нам уливају наду да на предстојећим изборима можемо да скинемо ову штеточинску власт”, закључио је Михаиловић.

Листа ће носити назив ДР МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ – НАДА ЗА СРБИЈУ – Српска коалиција НАДА – Национално демократска алтернатива – Нова Демократска странка Србије ( Нoви ДСС) – Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) – Војислав Михаиловић.

Слоган кампање је ПРОМЕНЕ САД!