Власт брутално гази Устав и сакрива велеиздају, пред нама је последња фаза повлачења Србије са КиМ

08. фебруар 2024.
Власт брутално гази Устав и сакрива велеиздају, пред нама је последња фаза повлачења Србије са КиМ

Србија Охридским споразумом признаје сецесију Косова и Метохије, а следе нам ужасне седнице Народне Скупштине за шта је одговоран Вучић, рекао је у емисији "Међу нама" председнк Новог ДСС-а и народни посланик Милош Јовановић.

Јовановић је говорио о јучерашњој бурној седници Скупштине, као и свом гостовању у дебатној емисији „Таковска 10“ на РТС-у.

„СНС је увео тај манир да се не баве начелним стварима и питањима, већ личним нападима. Увели су тај манир да шаљу људе у емисије да би биле испрекидане, да саговорник не може да се чује“, навео је Јовановић.

Јовановић наводи и да власт брутално гази Устав и сакрива велеиздају, те да се анекс француско-немачког споразума може наћи на сајту Владе.

„Све је чисто као суза. Србија признаје сецесију КиМ. Србија француско-немачким споразумом каже да су то две једнаке стране које ће развијати добросуседске односе на основу једнаких права, да ћемо симболе једни других признати, укључујући пасоше, да се нећемо противити чланству Косова у било којој међународној организацији“, истиче Јовановић и додаје да је пред нама последња фаза повлачења Србије са КиМ.

Председник Новог ДСС-а сматра и да нам следе ужасне скупштинске седнице, али да је за то одговоран Вучић.

„СНС-у падају на памет потези које нико никад није повлачио… Имају нешто дивље, примитивно – они, не њихови гласачи – једноставно су насилни. Карактер ове власти је насилнички“, рекао је Јовановић.