Dr Miloš Jovanović predao prvi kandidaturu za predsednika Srbije

05. Mart 2022.
Dr Miloš Jovanović predao prvi kandidaturu za predsednika Srbije

Srpska koalicija NADA koju čini POKS, DSS i 25 udruženja građana predala je prva RIKu kandidaturu za predsednika dr Miloša Jovanovića.

"Predali smo predsedničku kandidaturu najobrazovanijeg političara koji se kandiduje posle Drugog svetskog rata. U vremenu nemorala i sveopšte poplave lažnih diploma, kandidovanje dvostrukog doktora nauka sa Pariske Sorbone, profesora BU, poliglote i časnog patriote deluje kao svojevrsni praznik na ovim izborima. I sigurni smo da će to prepoznati i svi birači Srbije i dati glas da konačno počnemo živeti normalno, a da na čelo najvažnijih institucija dođu najbolji. POKS je podržao Miloša Jovanovića za predsednika između ostalog i jer će sa te pozicije otvoriti pitanje državnog uređenja, da li će se obnoviti Kraljevina Srbija ili će ostati republika" - izjavio je jedan od lidera koalicije NADA i predsednik POKS, Vojislav Mihailović.

"Podržao sam kandidaturu doktora Miloša Jovanovića za predsednika Srbije jer je dosledan u svom patriotizmu i jer sam siguran da nikada i ni pod kojim uslovima neće izdati srpske nacionalne interese" - izjavio je prvi na listi koalicije NADA, general Božidar Delić i lider pokreta "Nema nazad, iza je Srbija".