Sarić: SNS manipuliše informacijama

14. Februar 2023.
Sarić: SNS manipuliše informacijama

Izjava Darka Glišića predsednika Izvršnog odbora SNS-a, u vezi prelaska gradskog odbornika iz Novog DSS-a u SNS je neistina i dezinformacija.

Tačno je da je ''preletač'' Vuk Stanić izabran na listi Nada za Beograd odmah nakon konstituisanja Skupštine grada Beograda pre godinu dana i u gradskoj skupštini grada Beograda je nastupao kao samostalni odbornik sve do današnjeg dana.

Mi smo sigurni da gospodin Glišić koji spominje antidržavno ponašanje ne zna očigledno ni šta znači državano ponašanje jer da zna nikada ne bi dozvolio da se odbornička grupa u ovom slučaju vladajuća SNS u gradu Beogradu proširuje sa odbornicima koji su preletači i koji su izabrani na drugim izbornim listama.

Ta pojava umnogome urušava i demokratiju i politički sistem u našoj zemlji. Mi iz Novog DSS i koalicije Nada za Beograd nikada nećemo primati odbornike sa drugih izbornih  lista jer poštujemo glas i izbornu volju svakog građanina u ovom gradu.

Da zaključim na kraju, u tome je ogromna razlika između nas u Novom DSS i SNS.Čega se pametan stidi time se pojedinci ponose.