Vlast brutalno gazi Ustav i sakriva veleizdaju, pred nama je poslednja faza povlačenja Srbije sa KiM

08. Februar 2024.
Vlast brutalno gazi Ustav i sakriva veleizdaju, pred nama je poslednja faza povlačenja Srbije sa KiM

Srbija Ohridskim sporazumom priznaje secesiju Kosova i Metohije, a slede nam užasne sednice Narodne Skupštine za šta je odgovoran Vučić, rekao je u emisiji "Među nama" predsednk Novog DSS-a i narodni poslanik Miloš Jovanović.

Jovanović je govorio o jučerašnjoj burnoj sednici Skupštine, kao i svom gostovanju u debatnoj emisiji „Takovska 10“ na RTS-u.

„SNS je uveo taj manir da se ne bave načelnim stvarima i pitanjima, već ličnim napadima. Uveli su taj manir da šalju ljude u emisije da bi bile isprekidane, da sagovornik ne može da se čuje“, naveo je Jovanović.

Jovanović navodi i da vlast brutalno gazi Ustav i sakriva veleizdaju, te da se aneks francusko-nemačkog sporazuma može naći na sajtu Vlade.

„Sve je čisto kao suza. Srbija priznaje secesiju KiM. Srbija francusko-nemačkim sporazumom kaže da su to dve jednake strane koje će razvijati dobrosusedske odnose na osnovu jednakih prava, da ćemo simbole jedni drugih priznati, uključujući pasoše, da se nećemo protiviti članstvu Kosova u bilo kojoj međunarodnoj organizaciji“, ističe Jovanović i dodaje da je pred nama poslednja faza povlačenja Srbije sa KiM.

Predsednik Novog DSS-a smatra i da nam slede užasne skupštinske sednice, ali da je za to odgovoran Vučić.

„SNS-u padaju na pamet potezi koje niko nikad nije povlačio… Imaju nešto divlje, primitivno – oni, ne njihovi glasači – jednostavno su nasilni. Karakter ove vlasti je nasilnički“, rekao je Jovanović.